(Lisaan muuten tanaan kuvia siihen aktiivisunnuntaista kertovaan paivitykseen)

Talla kertaa toteutan Terhikin toiveita. Silta suunnalta tuli toivomus, etta esittelisin lukijoille jonkun paikan, mika turistin ehdottomasti pitaa nahda. Lilongwehan ei todellakaan ole nahtavyyksien kannalta mikaan ihannekohde, kaupunki on pieni ja kylamainen ja varsinaisia nahtavyyksia on yksi. Sen sijaan niita arsikempia ihmetyksenkohteita on aika paljonkin. Toistaiseksi kai olen vienyt jokaisen turistin talle kadulle. Lankkarit ovat antaneet sille nimeksi "Coffin Street" - paikalliset eivat siita hirveasti tykkaa. Talla kadulla on vierivieressa puusepan verstaita seka hitsauspajoja. Puusepat ovat erikoistuneet joko sohviin, sankyihin tai ruumisarkuihin, hitsaajat taitavat tehda juttuja vahan sekalaisemmin.

1966893.jpg

Sohvat ovat hieman eri tyylisia kuin mihin kotimaassa ollaan totuttu.

1966980.jpg

Naita arkkupajoja on kadun toinen paa aivan taynna.

1966970.jpg

Lisaa vihkoja sohvia. Jostain syysta haluttiin teettaa kotiin oman mallin mukainen sohva...

Taviokuurna ja Anni halusivat alloja otokoita (OPB:lle en kylla loytanyt mitan sellaista, mita Suomessa ei olisi otokkarintamalla).

1966986.jpg 

Torakoita ei hirveasti ole ollut, mutta viime viikolla herasin yhtena yona taman rapisteluun.Pituutta noin 5 cm.

1966950.jpg

Naita lituskoita hamahakkeja on nakynyt taman kuvan ottamisen jalkeenkin, mutta nain suurta ei kylla enaa koskaan. Kuva on vahan piema, mutta hamiksella on hassu pilkullinen kuosi.