Uusi pesukone toimii viimeinkin! Putkimiehen piti tulla kolmesti (katsoman, mita tarvitaan, fiksaamaan ja oikeasti fikaamaan ja asentamaan uudet liitannat), ennen kuin rakkine sai vetta. Kulutettiin ilta katsellen  ikkunan lapi koneessa pyorivia vaatteita. Suzie saa pesta koneessa myos heidan vaatteensa, joten kaikkien elama helpottuu.

Maanantaina on Malawissa marttyyrien paiva eli siis lomaa. Lahdetaan suurella porukalla teefarmille viikonlopun viettoon. Tanaan ajetetaan Blantyreen ja huomenna sitten perille. Kivaa! Meidan auto starttaa jo tunnin paasta, silla kumpikaan meista ei halua ajaa paikallisilla maanteilla pimeassa.

Paasiasmatka on maksettu. Kaikkialle muualle oli niin kallista, etta paayttiin Sambiaan South Luangwa luonnonpuistoon. Residenssien hinnoilla lysti on aika halpaa, "ulkomaalaisena" pitaisi retkesta pulittaa kolminkertainen hinta. Toivon nakevani kirahveja, muuten ei ole hirveasti mitaan odotuksia. Paitsi etta maasta poistuminen on tietysti aina virkistavaa.

Tama on ollut mukava viikko toissa - en ole matkustanut minnekaan enka osallistunut yhteenkaan workshoppiin enka tapaamiseen toimiston ulkopuolella. Toimistossa erilaisia tyoryhmia jne. on ollut sitakin runsaammin, mutta se rasittava alituinen ramppaaminen jossain muualla on talla viikolla ollut minimissa.

Kuulin juuri, etta paase todennakoisesti koulutukseen Tansaaniaan toukokuussa. Elokuussa on yksi tarkea konferenssi Ruandassa ja osallistumiseni on osaston kannalta hyvin olennaista. Jippiajee!!