Ihan hyva saavutus: Joku on onnistunut nyysimaan meidan takapihan aidalta 50 metria piikkilankaa ilman, etta kukaan talon vaesta on huomannut mitaan. Homma ei ole ollut ihan simppeli, silla lanka oli kiinni 2 metrin valein tolpissa kolmella alusvaijerilla. Pikku puuhaan on siis mennyt aikaa useampi tunti ja siina on saanut oikeasti uurastaa.

Ilmeisesti tama pikku puuhastelu on suoritettu torstain ja perjantain valisena yona, silla Tessa oli kuulema kayttaytynyt omituisesti, haukkunut ja murissut itsekseen sisalla yolla. Itse olin siis tyomatkalla, mutta siippa sanoi joutuneensa komentamaan koiraa moneen otteeseen (yllattaen ei tullut mieleen, etta joku siella saattaisi heilua takapihalla). Perjantaina satoi kaatamalla eika takapihalle ollut juuri asiaa, lauantai nyt on muuten vaan yleinen lepopaiva ja eilen mina sitten satuin huomaamaan asian, kun tuijottelin terasiilla tyhjyyteen sunnuntai-aamun ratoksi. Heraa kuitenkin kysymys, mita ihmetta teemme a) yovartijoilla, jos he eivat ole moista askartelua yolla huomanneet, b) vartijoilla ylipaataan, jos kenenkaan silmaan ei ole osunut, etta jotakin aika tahdellista puuttuu...

Kavimme eilen aidan toisella puolella tsekkaamassa asiaa tarkemmin ja havaitsimme, etta piikkilangan patkat on viety pois, mutta tikkaat olivat yha siella, maissien keskella odottelemassa. Joku on siis ollut langan tarpeessa... Napparasti teimem pikku kepposen ja veimme tikkaat hiiteen - annoimme ne paivavartijalle ja kehoitimme kayttamaan nuotiopuuna!

Toistaiseksi mitaan varsinaista vahinkoa ei siis ole sattunut, mutta hommasta jai aika ikava fiilis. Ei ole hauskaa olla kotona tietaen, etta joku on ajatellut ryostaa talon. Nyt siis alkaa operaatio "Uusi Piikkilanka". Katsotaan, montako viikkoa siihen menee....

EDIT: Operaatio Uus Piikkilanka sujuu toistaiseksi hyvin. Vaikka vuokrafirmassa oltiinkin todella epaavuliaita paskikkoja (ei mitaan, mihin itkuraivarit puhelimessa eivat tepsisi...), sain lopulta hankittua puhelinnumeron piikkilankafirmaan, aijan meille mittaamaan muuria - kunhan ensin hettiin aija ja vietiin se tietty takaisin firmaan, tarjouksen sinnikkaasti istumalla firman toimistossa ja kaiken lisaksi lupauksen, etta huomenna aamulla kolmen miehen pitaisi tulla lankaa asettelemaan!!! Maksaa mansikoita ja menee omaan piikkiin (vartijoiden olisi pitanyt pystya estamaan tapaus), mutta olen valmis maksamaan turvallisuudentunnusta!!!!