Kun opettajien omat taidot on ihan mita sattuu. Tanaan paasin nimittain seuraamaan opettajien taydennyskoulutusta. Ei meidan tukemaa, vaan vieraan puljun kahdeksasta jaksosta koostuvaa eli paljon laajempaa kuin mita me tuetaan.

Oli ihan jarkyttavaa huomata, miten heikot opettajien omat taidot on!!! Aiheena ekalla seurattavalla jaksolla oli englannin adjektiivien vertailumuodot. Ensin niita ja niiden opettamista ja saantoja kaytiin lapi ja session (n 1.5 h) jalkeen oli pieni testi omista taidoista. Piti kirjoittaa vertailumuodot 18 eri verbista (jotka ihan oikeasti olivat erittain yleisia adjektiiveja!!). Lopuksi katsottiin, montako kukin oli saanut oikein.

Paras taisi saada kaikki oikein, tai ainakin yhta vaiklle kaikki. Heikoimmat, joita oli useita, saivat oikein 9 tai alle. Ei hammastyta kovinkaan paljon, jos eivat lapset niita sitten opi! Erityisesti olin ihan aiman kakena, kun jengi keksi omia saantoja, milla perusteella tule komparatiiviin -er ja milla more. Mielikuvitus kylla laukkasi, mutta osaamiseksi sita ei voinut parhaalla tahdollakaan sanoa.