Olen onnistunut koukuttamaan itseni "Big Brother Africa"an. Se nakyy meilla satelliitin kautta 24/7 ja ikava homma siina onkin, ettei mitaan koosteita nayteta, vaan sita pitaa seurata oikeasti, jos meinaa pysya karryilla. Kaukosaatimen herruudesta onkin ollut jonkun verran kinaa viime aikoina. Onneksi myos taalla ohjelmalla on omat nettisivut, joista seuraamalla pysyy karryilla tarkeimmista kaanteista. Bonuksena ohjelmalla on myos tekstitv-sivut, joiden kautta voi lukea aina 5 uusinta uutista.

Malawin edustaja on yha tiukasti mukana kisassa. Afrikan BB:ssa tuntuu olevan paljon enemman kilpailuhenkea kuin Suomen BB:ssa. Kanssakisaajia hutkitaan avoimesti sanan sailalla ja talla hetkella tilanne talossa on todella riitainen. Juonittelu ei Afrikan saannoissa ole ilmeisesti kiellettya, mika on katsojan kannalta aika mukavaa, mutta tekee talossaolijoiden elamasta valilla aika kurjaa.

Eilen oltiin kaverilla iltateella, mutta siellakin mun oli pakko siirtya telkkarin aareen Isoveikkaa seuraamaan. Kattokaas kun siella oli viime viikolla feikkihaato, kaksi vahiten aania saanutta tyyppaa otettiin talossta pois ja ne pistettiin keskenaan johonkin penthouseeen. Niilla oli koko ajan mahdollisuus seurata, mita talossa tapahtuu (ja siellahan riideltiin ja heitettiin paskaa toisten niskaan oikein kunnolla) ja nyt ne sitten palautettuun taloon eilen. Siita seuraa varmaan hyva soppa, kunhan riemu niiden kahden paluusta on laantunut. En malta odottaa!