Ei oo autoa vielakaan nakynyt eika siita ole kuulunut tullin lisaselvityspyyntojen jalkeen mitaan. Alkaa kohta epailyttaa... Huomatkaa siis, etta tahan mennessa oon pystynyt yllattavan zenina seuraamaan tapahtumia ja odottelemaan.

Huonekalut tuli tanaan. Jippiajee! Siis ne kaikki, jotka tilattiin paikallispuusepanfirmasta. Naissa piti kestaa 2 viikkoa, mutta kesti nelja. Ei kuitenkaan haitannut, mun tyomatka kulkee sen puljun ohi ja pystyin seuraamaan hommien etenemista joka paiva (paikkoja on vierekkain nelja ja iso osa toista tehdaan kadulla). Jalki on ihan hyvaa, tosin itselle on saattanut tulla pienia arviointivirheita mittoja annettaessa. Otin kuvat suomalaisten huonekalufirmojen sivuilta ja mitat kans. En sen kummemin mallannut mittoja ja nyt vasta hokasin, etta ainakin tv-taso ja sohvapoyta olisivat saaneet olla vahan eri mittaisia...

Sanky ja patja, jotka tilattiin "luotettavalta eurooppalaiselta" eli puodista nimelta Double Dutch ei oo viela tulleet. Patjassa piti kestaa 10 paivaa ja sangyssa 4 viikkoa. En edes tieda, kauanko on jo mennyt. Firmalla on hyva maine ja kalliiit hinnat, vaikka tietenkin ne maksaa omille alihankkijoilleen murto-osan siita, mita asiakas maksaa. Ihan en tieda sita, mihin toi maine perustuu, mutta ehka ne puuttuvat kamat tulee kohta... (Sohvat on siis sita kautta ja niissakin oli aika paljon haikkaa...)

Olin taan tyomatkalla Karamojassa. TAlla kertaa ei ollut kameraa, joten kuvatodisteet uupuu. Matka oli muuten ihan onnistunut, mutta yli-italialaisessa paikassa ei ollut tilaa joten mut majoitettiin muualle. En oikeasti oo kovin nirppanokkainen, mutta jos ensi kerralla en paase itsku-mestaan, en mene ollenkaan. Kaksi yota kirppujen syotavana paikassa, jossa ei ollut juoksevaa vetta (mutta ei myoskaan annettu jattikanisterin lisaksi mitaan, minka avulla peseytya) eika vessassa ollut istuinrengasta (onko mitaan allompaa kuin muka vesivessa, jossa vain posliini, mutta ei huuhtomismahdollisuutta eika rengasta?) sai oman kodin tuntumaan paratiisilta!!!