Vanha talo on meidan kasissamme viela ensi kuun loppuun. Haluaisin siita mielellani jo kokon aan eroon, mutta koska taloon ei olla loydetty uusia asukkaita, en ole jaksanut pinnistella viimeisten vanhan talon velvollisuuksien kanssa. Ikavalla tavalla tyhmana tulokkaana pistin nimeni alle kehnohkoon vuokrasopimukseen ja nyt meidan vastuullamme on vanhan talon KAIKKIEN paisti ulkopintojen maalaus. Tietenkaan emme sita itse tule tekemaan, mutta luotettavan ja ammattitaitoisen maalarin loytaminen on taalla(kin) ihan torkean hankalaa. 

Halukkaitahan olisi pilvin pimein, mutta yksi eipuhu englantiaa, toinen haipyy rahojen kanssa, kolmas velottaa mieletonta ylihintaa ja neljannella ei ole mitaan hajua siita, mita on tekemassa. Okei, ehka toi oli vahan rumasti sanottu, mutta pointti on se, etta alkuintoa loytyy enemman kuin tietoa tai taitoa. Jos pelkastaan omistajan pitaisi hyvaksya lopputulos, kelpaisi tyohon joku ihan siedettavaa jalkea tekeva tyyppi. Sen sijaan lopputarkastuksen tekee kiinteistofirma Knight Frank, jonka kautta kamppa on vuokrattu ja se nipottava bitch, joka tarkastuksen tekee, tulee ihan varmasti puuttumaan mita mitattomimpiin yksityiskohtiin. Niinpa ennen talon luovuttamista pitaisi paikalle kutsua myos tuholaiskarkoittaja (termiitit ovat tehneet pikku pesan pihalle), sahkomies (valot on fiksattu tana vuonna vissiin 7 kertaa, mutta taaskaan nei eivat toimi) ja putkimies.

Kun vaan saisi jostain energiaa etsia miehet tsekkaamaan kaiken kuntoon. Alan olla Knight Frankiin niin kyllastynyt, etta tassa kohtaa maksan melkein mita vaan paastakseni firmasta eroon... Vaikka taloa tulee kylla ikava!