Viikonloppu oli tosi aktiivinen. Alkuperainen suunnitelma viettaa viikonloppu ja synttareita kavereiden kanssa rannalla meni monkan, kun paikassa oli tuplabuukkaus ja kaikki muutkin paikat olivat taynna. Plan B osoittautui toimivaksi ja kivaksi ja paljon aktiivisemmaksi kuin alkuperainen.

Perjantaina yritettiin mnna teatteriin. Naytelmaryhma on kunnostautunut Blantyressa kantaottavalla teatterillaan. Taman kertainen naytelma on nimeltan "The sudden death of democracy" ja siina puututaan budjettisotkuihin, johtajakulttiin, korruptioon ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin. Perjantaina naytelman oli tarkoitus olla yhdella maatalouskoululla aivan hevon kuusessa. Ryhman ohjaja oli varoittanut meita jo etukateen, ettei ihan kuudelta kannattaisi tulla, kun naytelma tuskin alkaisi silloin. Pienen eksyskelyn jalken oltiin paikalla ehka joskus puoli seitseman. Sahkokatkosten ja muiden teknisten ongelmien vuoksi naytelma ei nayttanyt silta, etta se alkaisi pian. Odoteltiin vajaa tunti ja vaikka jatkuvasti ovella lupailtiin, etta parin kymmenen minutin paasta alkaa, nalka vei voiton ja lahdettiin illalliselle.

Oltiin jo etukaten paatetty kayda kokeilemassa lempiravintolaamme (intialista), joka oli muutanut uuteen paikkan. Entinen Delhi Darbar oli hamyisa ja aika rispaantunut, halpa ja ihanan tyhja lahes aina. Ruoka oli huipua ja se tuli aina todella vauhdilla. Uusi Delhi oli ihan liian kiiltava ja lansimainen ja hieno, taynna lankkareita ja ruuan tulossa kesti 1,5 h. Lisaksi kaikkia hintoja oli nostettu hurjasti. Plaah. onneksi meidan suosikkitarjoilija oli sentaan paikalla. Paikka ansaitsee kuitenkin uuden mahdollisuuden, joten pitanee testata sita joskus parin viikon paasta.

Lauantaina hengattiin kotona ja hadin tuskin olisin jaksanut illalla menna tyokaverille kayman. Siippa sai kuitenkin houkuteltua "kun ne halua kokeilla uutta grillia" ja kaikkea. Lahdin onneksi ihan suosiolla, jotn siipan ei tarvinnut kertoa, etta kyseessa olikin ylltysjuhlat mulle. Oli oikein mukava, syotiin ja hopotettiin ja relattiin kunnolla.

Sunnuntaiksi paatettiin ajaa saman kaveriporukan kanssa jarvelle. Mina ja siippa oltiin tehokkaita ja pastiin lahtemaan ajoissa. Muuten ihan kiva, mutta meilta oli mnnyt jotenkin taysin ohi, etta meidan oli takoitus menna yhdessa sen juhlat jarjestaneen kollegan kanssa, meidan autolla. Tama kavi ilmi vasta tanaan. Olin aika nolona. Muuten rannalla oli fantsua - as always. Poltin tosin tkareiteni ja pohkeni pahasti, 30 suojakerroin aurinkorasva loppui kesken, joten panin jalkoihin 15 kertoimista. Huono idea.

Paluumatkalla ohittava busi pakotti mut ajamaan omalla kaistalla olleisiin kiviin ja poks. Rengas oli rikki. Onneksi meidan autossa OLI vararengas seka valineet. Pari ohikulkevaa malawilaista pysahtyivat auttaman meita renkanvaihdossa, jonka siippa tosin olisi osannut tehda itsekin. Olihan se kuitenkin helpompa vaan seisoskella. Kiiteltiin poikia kovasti ja annettiin vahan rahaa, joten luulisin, etta kaiki olivat tyytyvaisia naihin jarjestelyihin. Kurvatesamme portista kotipihan valot sammuivat. Sahkokatkoksen ajoitus oli taydellinen. Onneksi just hankittiin myrskylyhtyj, joiden valossa nakee oikeastaan aika hyvin!